skip to Main Content
(0543) 56 94 94 info@pierikinstallatie.nl

Wij installeren, ontwerpen en repareren sanitair voor zakelijke en particuliere gebruikers. Van het installeren van een kraan tot een complete badkamer of toilet. Maar ook volledige sanitaire ruimtes in bedrijfsgebouwen. Wij adviseren u over de toe te passen technieken, materialen en opstellingsmogelijkheden.

Sanitair levering en montage

De badkamer is een belangrijke ruimte in het huis! De plek om volop te genieten van water, van warmte, van design en van perfectie. Ideeën en dromen zijn er genoeg en bij een nieuwe inrichting of een geheel nieuwe badkamer, merkt u dat het best lastig kan zijn om het praktisch en mooi in te richten.

In de verschillende showrooms kunnen de allernieuwste producten en designs worden bekeken. Zo zijn er badkamers in allerlei stijlen, prijsgroepen en kleuren.

Wilt u design zwart, klassiek rood of modern wit? Bij Pierik Installaties is alles mogelijk. Onze deskundige monteurs kunnen de complete installatie van uw badkamer verzorgen. Ook wordt er samengewerkt met diverse aannemers waardoor uw complete verbouwing of nieuwbouw verzorgd kan worden

Back To Top