skip to Main Content
(0543) 56 94 94 info@pierikinstallatie.nl

WIE ZIJN WIJ?

Installatiebedrijf Pierik is al jaren een begrip in Winterswijk en verre omstreken als het gaat om installatie werkzaamheden. Of het nu gaat om nieuwbouw of verbouw, particulieren of bedrijven, agrariërs of tuinders, scholen of verenigingen, wij willen trots zijn op ons afgeleverde werk. Vakkennis en ervaring zijn hierbij onontbeerlijk. Onze klanten waarderen dat en bevelen ons daarom ook aan.

Daarom doen wij ook zo ons best op elk project, hoe groot of klein de klus ook is.

 

Installatiebedrijf Pierik is aangesloten bij brancheorganisatie Uneto-VNI. Wij zijn een erkend gastechnisch- elektrotechnisch- en watertechnisch installatiebedrijf. Bel ons gerust voor een vrijblijvende kennismaking en een vrijblijvend advies.

WAT DOEN WIJ?

Installatiebedrijf Pierik heeft jarenlange ervaring met nagenoeg alle soorten van installatiewerkzaamheden. Centrale verwarming en klimaatbeheersing, werkzaamheden aan het dak en goten, airconditioning- en ventilatietechniek, gas, water en riolering, duurzame energie, zonnepanelen, vloerverwarming, luchtbehandeling, elektrische installaties, warmtepompen, sanitair, beveiligingssystemen, etc, etc. Wij zijn een écht allround installatiebedrijf.

Laat ons u vrijblijvend advies geven

Back To Top